Webdesign

Op maat gemaakte websites

Wat doet een website voor jou?

We leven tegenwoordig in een tijdperk waar internet de place to be is, waarom zou jij met je bedrijf dan achterblijven? Wij zetten jouw bedrijf online op de kaart!

Samen gaan we aan de slag voor de perfecte website. We kijken naar jouw doelgroep, jouw huisstijl en wat je wil bereiken. Aan de hand van deze informatie gaan we bouwen. Tussendoor hebben wij nauw contact om een spetterend eind product neer te zetten.

Los van hoe het eruitziet gaan we ook bezig met de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Hier houden we tijdens het bouwen al rekening mee en gaan dit na de tijd optimaliseren.

Op deze manier gaan wij te werk

w

Eerste contact

Je bent eruit, jij wil met ons samenwerken. Via onze website neem je contact met ons op. Tijdens dit contact moment maken we een afspraak voor de brainstormsessie.

Brainstormsessie

Tijdens deze sessie gaan we kijken wat we kunnen betekenen voor elkaar. We gaan het hebben over jouw bedrijf, de huisstijl, de mogelijkheden en hoe het proces verder gaat.

Ontwerp en realisatie

Alles is besproken, we gaan aan de slag! Als het eerste ontwerp klaar is krijg je een inkijk en kan je de tips en tops aangeven. Dit doen we net zo lang tot het gewenste resultaat is behaald.

Afronding

De website staat ondertussen online, maar deze moet wel onderhouden worden. We gaan kijken of dit een klusje voor jezelf is of dat wij het voor je gaan doen.

Wat zijn de tarieven?

Voor de kleine ondernemer

One-page design

N

Basis optimalizatie voor SEO

N

Alle informatie op 1 pagina

N

Contact formulier

N

In jouw huisstijl

Vanaf €699,-

Veel informatie en mogelijkheden

Webdesign op maat

N

Basis optimalizatie voor SEO

N

Meer dan 1 pagina

N

Basis modules

N

In jouw huisstijl

Vanaf €999,-